Pages

Thursday, June 5, 2008

Stabuxguy@GTN : Sarawak's Apple District

Keluaran Jun 2008 - Di Pasaran Sekarang!

Masih ingat posting saya tentang tentang kerangupan epal dan pengalaman di Ba' Kelalan di blog ini beberapa bulan lalu? [ Klik ] Ya! Beberapa hari lalu ada beberapa teman dari Kuala Lumpur menelefon.


"Kash! Kash! Your article dah keluar. Penuh satu majalah!". Kawan A.

"Hey, pic you. Banyaknya pic you!". Kawan B.

Saya senyum dengar gelagat kawan-kawan yang teruja. Terus-terang saya sendiri belum melihat mahupun membaca keluaran terbaru Gaya Travel Nusantara (GTN). Nasib baik Encik Lexus ada mengirim (e-mail) keratan majalah yang di scan untuk tatapan saya. Terima kasih ya, Encik Lexus!

Nah, khas buat anda, saya lampirkan di sini artikel berkenaan (beberapa muka darinya) untuk kita kongsi bersama. Buat GTN khususnya Encik Nuar selaku editor majalah, terima kasih kerana memberi peluang dan mempercayai saya. Next project kita berkerjasama lagi ya!

Enjoy!

Opss! Nak baca lagi artikel? Haks... dapatkan GTN di pasaran ya!

Stabuxguy - Ba' Kelalan. Tak kenal, maka tak cinta...

4 comments:

salam...its nice of Ba' Kalalan...nanti kita orang nak serang tempat tu....

ok! nnti i beli.. nice rev bro ;-)

hahhaha
i dh baca
berlambak majalah ni kat office tourism malaysia.. hahah
saper nak? nk clearkan stock ni
haha