Pages

Thursday, July 26, 2007

Toileteries Terbaik

takde apa pun posting kali ni, just nak share gambar rekabentuk/design botol2 ni. got it from one of the kedai farmasi kat town pagi tadi. saja pusing2 jap pas habis waktu kelas and tunggu budak turki nak gi lunch and terbeli (well, memang nak kena beli pun). kat rumah dok pakai brand yang tak familiar jek (sampai gatal2 kulit - ikut tuan dia juga la kan... huhuhu) tapi cam lawa la pulak packaging for Dove ngan syampu Head & Shoulders ni kan. nampak stylo gitu. satu bau timun (cucumber) and satu lagi bau lemon campur serai (lemos grass), dan lagi satu tu hah, jangan silap, itu ialah ubat gigi. suka pakai pasal rasa mint dia best and paling penting botol dia pun tak sama cam memana ubat gigi tiub biasa yang ada kat Malaysia. tapi mungkin juga dah ada jual cuma gua aje yang tak perasan... al maklum la kan... huhuhu...

okay itu aje la untuk posting kali ni. sekian, terima kasih.

p/s : nanti nak posting pasal cara-cara merebus dan makan telur (cara orang2 German) ngan kaedah memasak pasta berkeju ala German. and also kaedah membuat cappucino/ekspresso termudah dan paling cepat (tapi pakai mesin la of course). sambil dok layan internet pun boleh buat. hahaha... nanti la bila dah ada masa kita sama-sama share kay.

till then... take care. muahhh!

budak kopi,
germany

2 comments:

cantikkan packaging org2 europe ni?
take ideas from them bro for ur work later. :D

Stabuxguy
wah... dah ada kawan budak turki lagi... :) Anyway.. when you get back here.. you sure can use my car... :)