Pages

Wednesday, April 15, 2009

Tribute To Aritha!

Menemani Ir balik ke kampungnya di Temerloh isnin lalu memberi saya idea untuk membuat entry ini, khas buat Aritha, sahabat saya di Amerika. Beliau yang juga orang Temerloh (yang juga teman rapat Ir) kini menetap di sana kerana mengikut suami tercinta.

Menjawab soalan Aritha di ruangan komen pada entry sebelumnya, sign 'Temerloh' yang ala Hollywood tu baru aje diletakkan. Kami pun baru tahu. Menurut kata abah Ir, baru je dua bulan. Sebab tu kami excited mengambil gambar. Dalam kepala dah terbayang-bayang, kalau la Aritha nampak gambar-gambar ni, mesti dia suka. At least bleh jugak hilangkan rindu you kat hometown sendiri ye tak? Hahaha...

Dan menyambung gambar-gambar entry di bawah tu juga, ni lagi dua keping (sorry gelap, diambil dengan handphone kamera N95 je) gambar kitorang (me ngan Ir) waktu makan-makan kat restoran favourite you all berdua kat bandar Temerloh (waktu belajar dulu). Memang best food dia. Pertama kali I makan chicken chop yang tak 'plastik' rasa dia. Sweet sour chicken yang Ir order pun best. Too bad, I lupa apa nama restoran dia. Nanti later dah ingat I tulis kat sini ya.

To Aritha, enjoy those pics!

3 comments:

wahh sedap mkn2 itew hahaha

mak aih.. terkejut aku masa masuk blog nih.. tetibe gambar aku la?
nasib baik kening berpantes *pose kimora lee simmons* *jeles makan2* skarang tgh berdiet sbb pipi mcm apam mekar~

Jom kita lepak nak? hehehehe