Pages

Wednesday, November 16, 2011

Selamat Datang Ke KEDAI KASH, Kawan!

 

Berkonsepkan "one stop centre", sebagai permulaan, fokus utama KEDAI KASH adalah bidang grafik dan fotografi selain rekaan laman web dan khidmat mencetak (printing).

PENERANGAN

KEDAI KASH merupakan perniagaan atas talian (online) yang diusahakan bagi menempatkan pelbagai keperluan/produk pengguna.

KEDAI KASH turut menawarkan perkhidmatan tertentu sesuai dengan kehendak dan permintaan semasa.

Kami mempunyai barisan designer/web dan jurufoto berpengalaman dari pelbagai bidang.

Khidmat percetakan juga disediakan dengan harga yang minima.

Selain itu KEDAI KASH turut mempunyai business sampingan di mana bagi penggemar-penggemar barangan berjenama dari luar negara, KEDAI KASH ada menawarkan anda himpunan barangan dari koleksi terkini (beg, aksesori, baju, topi) yang diperolehi oleh kami khas untuk anda. 

Jenis Produk/Perkhidmatan Yang Bakal Ditawarkan Di KEDAI KASH

SERVIS/PERKHIDMATAN :

1. Rekaan/Grafik - poster, (any sizes), business card, bunting, flyers, stage backdrop, billboard, wedding card, brochures dll.
2. Fotografi - outdoor/indoor, majlis-majlis keramaian/harijadi dll.
3. Rekaan laman web



PRODUK :

1. Produk Susu kambing "Nanny Therapeutic Beauty"
2. Batik Indonesia (Rekaan Ekslusif dari Padang)
3. Barangan berjenama dari luar negara - wallet, handbag, cap, t-shirt dsbg.
4. Lukisan dari Bali
5. Tempahan cupcakes
6. Facial mask

LAIN-LAIN :

1. Event Planning/Event Services
2. English proofreading & editing services.
3. Copywriting - corporate/company profiles, brochures, magazines.
4. Video editing

MAKLUMAT TAMBAHAN


KEDAI KASH turut mengalu-alukan pengguna yang ingin mempromosikan restoran, kedai jualan atau sebarang perkhidmatan dan produk.

E-mail KEDAI KASH : kedaikash@rocketmail.com untuk pertanyaan/maklumat.

Terima kasih :)


LAMAN RASMI : http://www.facebook.com/kedaikash

2 comments:

terbaik....tak dpt2 nk send lg yg shah mintak tu...ade byk idea nak tambah n tolak..huhuhu

hehe aju ok takpe no hal take your time. dah OK send je kat emel, i'll wait. :)